SCHMINKEN, GLITTERTATTOO's & BALLONVOUWEN LEIDEN

Welk kind droomt er niet van om eens keer als een echte glitterprinses, een mooie vlinder, tijger, piraat of heks door het leven te gaan? Welke ouder geniet niet als de kinderen tijdens een feestje hun fantasie een klein beetje werkelijkheid kunnen laten worden?

Kloddertje Roze bestaat uit een dynamisch en zeer ervaren schminkteam en geeft met veel plezier en enthousiasme invulling aan feesten en evenementen voor zowel  kinderen  als  volwassenen. Optioneel komen wij verkleed als Clowntje, Prinses of Piraat.

BALLONVOUWEN LEIDEN

Bent u op zoek naar een ballonnenclown, ballonvouwer of een heuse ballonnenkunstenaar?

GLITTERTATTOO's LEIDEN

De nieuwste rage voor ieder evenement; de tijdelijke tattoo met glitters. Deze blijft 3 tot 7 dagen zitten! 

KNUTSELACTIVITEITEN LEIDEN

Heeft u een evenement? Bent u op zoek naar de nieuwste knutselmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ballonvouwers maken de leukste ballonfiguren op diverse feesten! Tegen een meerprijs komen onze ballonvouwers verkleed.

 Dus heeft u binnenkort een partijtje, kinderfeest, verjaardag, bruiloft, receptie, borrel, kraamfeest, jubileum of besnijdenisfeest, en Bedrijfsfeest, Personeelsuitje, Themafeest, Feestelijke Opening, Open Dag, Evenement, Braderie, Schoolactiviteit, Sinterklaasfeest, Kerstfeest of Nieuwjaarsborrel, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij werken ook in de volgende regio's: Leiden, Leiderdorp, Bollenstreek, Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Westland, Amsterdam, Rotterdam, Delft, Haarlem, Nieuw-Vennep, Hoofddorp 

Andere regio's op aanvraag.